Close

Visie

Flexibiliteit voor alles

We verzorgen uw boekhouding zowel op kantoor als bij u ter plaatse. De boekhouding bij u ter plaatse gebeurt steeds in uw persoonlijk boekhoudpakket.
Onze samenwerking kan gaan van een éénmalig advies of opdracht tot het voeren van de volledige boekhouding, administratie, klantenopvolging, financiële betalingen,…
Er wordt steeds voorafgaandelijk afgesproken welke de taken zijn van het kantoor en welke aspecten u zelf wenst te vervullen.

Innovatie

Naast de traditionele boekhoudsoftware wordt gebruikt gemaakt van diverse online boekhoudpakketten waardoor u op een eenvoudige manier online toegang hebt tot uw dossier. Door dagelijkse bijwerking wordt uw boekhouding een renderende gebruikstool en niet langer een kost. Geen dubbel werk meer maar een duidelijke win-win situatie waarin we beide samen uw boekhouding up-to-date houden.

Persoonlijke dossierbeheerder

U kan met al uw vragen terecht bij één contactpersoon: uw eigen dossierbeheerder die uw dossier door en door kent.

Langetermijnrelatie

De basis van onze samenwerking berust op flexibiliteit, dossierkennis, vertrouwen en pro-actief denken. De combinatie van deze waarden zorgt ervoor dat een optimale samenwerking op lange termijn mogelijk is waarbij u het beste advies krijgt.